“Dua të të lepij nga këmbët dhe”, Ronela Hajati publikon biseden ‘per v erse’, Eja dhe provoje (Video)

“Dua të të lepij nga këmbët dhe”, Ronela Hajati publikon biseden ‘per v erse’, Eja dhe provoje (Video)

Ronela Hajati ka vendosur të vijë më pranë ndjekësve të saj duke realizuar një bisedë në rrjete sociale. Por mes shumë komplimenteve dhe pyetjeve mbi projektet e reja, një ndër ndjekësit paska dëshira ‘të çm endura’ ndaj këngëtares.Ajo ka vendosur të publikojë këto mesazhe, duke i kthyer edhe një përgjigje.“Shumë kisha dasht met lë pi te kom0t dhe pastaj me vazhdu lart te pid…..”- shkruan një ndjekës,Shikone si ja kthen ajo “Eja dhe provo po ta mori mendja dhe…” Sht ype re kla amen me po shte dhe ju ha apet vidjo: