“Dua të të lëpij nga këmbët dhe…”, Ronela Hajati publikon biseden ‘per.verse’, Eja dhe provoje!

“Dua të të lëpij nga këmbët dhe…”, Ronela Hajati publikon biseden ‘per.verse’, Eja dhe provoje!

Ronela Hajati ka vendosur të vijë më pranë ndjekësve të saj duke realizuar një bisedë në rrjete sociale. Por mes shumë komplimenteve dhe pyetjeve mbi projektet e reja, një ndër ndjekësit paska dëshira ‘të çm endura’ ndaj këngëtares.Ajo ka vendosur të publikojë këto mesazhe, duke i kthyer edhe një përgjigje.“Shumë kisha dasht met lë pi te kom0t dhe pastaj me vazhdu lart te pid…..”- shkruan një ndjekës,Shikone si ja kthen ajo “Eja dhe provo po ta mori mendja dhe…” Sht ype re kla amen me po shte dhe ju ha apet vidjo: