Duke bërë xhi ro në automjet me motrën e tij, vëllai i vogël i këngëtares shqiptare shfaqet me d rogë në dorë (Video)

Këngëtarja Era Istrefi ka publikuar gjatë ditës së sotme një video ku shihet në veturë me vëllain e saj, Bledin dhe me një nga miqtë e saj.Në këtë video ku ata shihen duke kaluar kohë të mirë bashkë e duke dëgjuar muzikë, na merr sytë një gjë në dorën e Bledit.Ai në dorën me të cilën mbante telefonin, duket se mban edhe diçka tjetër.Kjo duhet të jetë një cigare me dro gën kan abis, apo siç njihet në zhargon, ‘gjo int’ shtype rekl,am dhe shiko vide,on: