Duke ndenjur kot, gruaja ‘krimbet’ në para brenda sekondave: Po prisja avionin, lashë 200 dhe fitova 300 mijë dollarë

Turistët rregullisht lënë para të vogla në makinetat e lo jërave të f atit të vendosura në aeroportin e Las Vegasit, teksa presin të ngji ten në avion.

Por një grua nga Teksasi nuk e priste as vetë që do të fitonte 300 mijë dollarë duke bërë një gjë të tillë. Ka 1.400 makineri të tilla në këtë airport, nga të cilat vetëm 450 janë funksionale aktualisht për shkak të k ufizimeve të koronavirusit. Drejtuesit e aeroportit e përgëzuan turisten për fitoren e saj ndërsa ne mediat sociale, shkruan shtypi vendas, shpërtheu xhelozia.

“Lashë 200 dollarë në ato makineta këtë mëngjes. I lumtur që kam dhënë kontributin tim”, shkruante me i roni një ndjekës. Xhekpoti prej 302.000 dollarësh nuk është një rekord për këtë aeroport.