Duke qarë e bërtitur Fifi ja pret shkurt Granitit: Me mua mos fol më!

Duke qarë e bërtitur Fifi ja pret shkurt Granitit: Me mua mos fol më!

Tani më e dimë se Fifi e tepron me xhelozinë ndaj Granitit, sidomos këto ditët e fundit me hyrjen e Sarës në BB.

Së fundmi, Fifi ka diskutuar me Enxhel për një pëlqim të mundshëm që mund të ketë Sara për Granitin, dhe si duket kjo gjë e ka shqetësuar atë

Graniti është munduar të flasë me Fifin dhe t’ia sqaroj gjithë situatën mirëpo Fifi ka filluar të bërtasë duke i thënë Granitit;” mos më fol më”.

Situata e Fifit dhe Granitit si duket po shkon duke u keqësuar dhe raportet janë mjaftë të acaruara, sidomos nga ana e Fifit.