Duket hotel, por është një avion që udhëton në Polin e Veriut ja sa kushton bileta

Së shpejti do të jetë e mundur të udhëtoni në Polin e Veriut në bordin e Airlander 10, aeroplani më i gjatë në botë i cili, me 92 metrat e tij, duket si një aeroplan ajror, por me të gjitha detajet e një hoteli luksoz brenda.

Kabina të mëdha luksoze dhe dritare panoramike karakterizojnë aeroplanin e ri të krijuar nga OceanSky. Bileta kushton 50.000 paund shtype rekl,am dhe shiko vide,on si duket: