Duket se “e harroi” Kujtim Gjuzi,biznesmeni g ay pas Edi Ramës: Është simpatik dhe …

Duket se “e harroi” Kujtim Gjuzi,biznesmeni g ay pas Edi Ramës: Është simpatik dhe …

Ndër të tjera, ai u shpreh se kryeministri Rama,ndryshe nga pjesa tjetër e politikanëve, është të paktën simpatik.

“Rama është në botën e vet, të paktën është estetikisht korrekt, se të tjerë ti ke, po si Edi Rama, por të shëmtuar. Simpatik është ai kur del dhe të përfaqëson është simpatik, atë e ka…”, përfundoi Eltoni shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: