Duket si një bukuroshe super se ksi, në të vërtetë është një nga meshkujt më të famshëm të showbizit (Video)

E dimë që nuk mund ta kuptoni se kush është bukursohja në foto por do ua themi ne. Është Arbër Bytyqi , grimier profesionist, i cili fshihet thuajse pas çdo paraqitjeje televizive të Luana dhe Marina Vjollcës.Për hir të Halloëeen-it, ku të gjithë shndërrohen në shtriga, zombi, djaj dhe mundohen të bëhen sa më të frikshëm , Arbri u shndërrua në gjënë më të frikshme: në një grua shumë të bukur ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: