Durrsaku kërkon shokut të kujdeset për gruan e tij, ndodh e papritura me çiftin (Video)

Durrsaku kërkon shokut të kujdeset për gruan e tij, ndodh e papritura me çiftin (Video)

Një burrë i cili emigronte për të fituar para për familjen e tij kur është larguar i ka kërkuar shokut të tij të kujdesej për gruan. /pamje meP0SHT

Gazetarja e “Aldo Morning Show” raporton se pasi burri ka ikur gruaja ka nisur një lidhje me shokun e tij.

Sipas gazetares, ata janë dashuruar me njëri-tjetrin dhe gruaja i ka kërkuar burrit divorcin. … /pamje meP0SHT