Durrsaku që erdhi për strehim në Kosovë befasohet, mjeku Kosovar i zbath këpucët dhe ia dhuron

Durrsaku që erdhi për strehim në Kosovë befasohet, mjeku Kosovar i zbath këpucët dhe ia dhuron

Solidarizimi e mirëpritja e kosovarëve me personat e prekur nga tër meti në Shqipëri, që kanë zgjedhur Kosovën për strehim nuk po ndalet. Njejtë ka ndodhur edhe me familjen Kurti nga Durrësi. Kryefamilajari Lulzim Kurti që ka ardhur në vend së bashku me gruan e fëmijët, sot gjatë ditës në një takim që pati me logopedin kosovar, Blend Sahiti, u përball me një gjest jo fort të zakonshëm. Sahiti nga Prishtina, i zbathi këpucët që i kishte veshur për t’ia dhënë Kurtit nga Shqipëria me p’oshtë n’diqni pamjet.