Dy ditë nën rrënoja, momenti i shpëtimit te 33 vjeçarit tek “Adriatiku”në Durrës

Lëkundjet e fu’qishme të tokës bën që Durrësi dhe Thumana të dëmtohen më së shumti, duke pësuar shk’atë’rrime të shumë ndërtesave.

Aksionet e kërkim-shpëtimit po vazhdojnë ende edhe pse në shumë momente ishin mjaft të rr’ezk’shme.

I tillë ishte edhe momenti i nxjerrjes nga rrënojat i 33- vjeçarit, Adriatik Bode ja dhe video ekeni me poshte: