Dy këngëtaret e njohura shqiptare Rovena Stefa dhe Besa Morina së bashku me motrat dhe…

Dy këngëtaret e njohura shqiptare Rovena Stefa dhe Besa Morina së bashku me motrat dhe shoqet kanë dalur për t’u relaksuar gjatë pasdites dhe natyrisht t’i qajnë hallet me njëra – tjetren, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”.

Tanimë kur pandemia i ka ndaluar dasmat për këtë vit, këngëtaret po gjejnë më shumë kohë të lirë për njëri – tjetrin, në këtë rast njëra – tjetrën.

E se këngëtaret po ia kalojnë për mrekulli me shoqërinë e përzgjedhur e dëshmon edhe kjo fotografi.