Dy të rinj e bëjnë më të keqen afër shkollës në Prishtinë

Dy të rinj po dyshohet se çdo ditë konsumojnë sub/stanca nar/kotike, afër shkollës “Xhemajl Mustafa” në Prishtinë.Në një video të publikuar në faqen “Vrojtuesit e Lagjes”, shihen dy persona duke marrë sub/stance na/rkotike.Kjo për banorët në atë lagje është diçka e përditshme.Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni videon.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: