Dy vëllezër vendosen në një ar.ki.vol, shu.het familja me 5 anëtarë (VIDEO)

Tër.meti 6.8 ballë që go.diti Elazig, të Turqisë i ka mar.rë jetën 38 personave, ndërsa grupet e shpëtimit vijojnë ende kërkimet. Pesë persona kanë ndërruar je.të nga e njëjta familje. Ndërkohë, tra.gje.dia ka pllakosur një familje me 5 anëtarë, e cila gjeti vd.ek.jen e tëra gjatë tër.met.it në Elazig. 12-vjeçari Miraç Ali dhe vëllai i tij 2-muajsh Rüya Aslan u vend.o.sën në të njëjtin ar.ki.vol. PEr te pare videon e plote shtyp ne rek’lamen me poshte