Dy vjet nga vd.ekja e Adelës, shoku i ngushtë i saj përlot të gjithë me fjalët: Vitet nuk e zbehin dhimbjen (Video)

Dy vjet nga vd.ekja e Adelës, shoku i ngushtë i saj përlot të gjithë me fjalët: Vitet nuk e zbehin dhimbjen (Video)

Sot mbushen plot dy vite nga humbja e gazetares së njohur dhe ish-banores së “Big Brother”, Adelajda Xhamanit.

Ikja e saj ka lënë një dhimbje të thellë tek të gjithë njerëzit e dashur të gazetares.

Miku i saj i ngushtë, Eraldo Rexha, nuk e harron asnjëherë Adelën, duke i dedikuar vazhdimisht vargje të ndjera të cilat i ndan në rrjete sociale shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: