E 0fendoi me Nënë!Sipas jush, A do duhej ti përgjigjet Elvis Naçi gazetarit Arian Çani?

E 0fendoi me Nënë!Sipas jush, A do duhej ti përgjigjet Elvis Naçi gazetarit Arian Çani?

Mbrëmjen e kaluar udhëheqësi i emisionit Zon e lir Arian Çani ka bërë një postim në rrjetet socaile në Fac ebook.

Ai ka 0fenduar edhe posh.tëruar teologun Elvis Naçin.

Ai ka thënë se kush dreqin është Elvis Naçi të mbledh fonde për shqiptarët e dëmtuar edhe ka ofenuar me nënë shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on e ke me poshte: