E Akuzojnë Për Blerjen E Spitalit Continental, Elvis Naçi: Të Varfërit Do Kurohen Falas, Kjo Ditë Erdhi

Prishja e imazhit të personave që kanë influencë të fituar e të merituar në publik nga veprat e tyre të mira, është një strategji që po implementohet së fundmi nga Rilindja me manovra të ndryshme, siç është edhe ajo e shkrimeve vrer-hedhëse të palogjikuara mirë për shkak të joprofesionalizmit apo arsyeve të tjera.Elvis Naçi, një prej personave më të pëlqyer për figurën e tij, mirësinë që përhap e bamirësitë e shumta me të varfrit, u tentua ditën e djeshme t’i përdhosnin imazhin me një artikull që u përhap shpejt në rrjet dhe pati shumë reagime.Ai u akuzua për blerjen e Spitalit Kontinental për qëllime përfitimi me anë të Fondacionit Firdeus, tek i cili është administrator…..per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenje heni