E akuzojnë për blerjen e Spitalit Continental, Elvis Naçi: Të varfërit do kurohen falas, kjo ditë erdhi

E akuzojnë për blerjen e Spitalit Continental, Elvis Naçi: Të varfërit do kurohen falas, kjo ditë erdhi

Prishja e imazhit të personave që kanë influencë të fituar e të merituar në publik nga veprat e tyre të mira, është një strategji që po implementohet së fundmi nga Rilindja me manovra të ndryshme, siç është edhe ajo e shkrimeve vrer-hedhëse të palogjikuara mirë për shkak të joprofesionalizmit apo arsyeve të tjera.Elvis Naçi, një prej personave më të pëlqyer për figurën e tij, mirësinë që përhap e bamirësitë e shumta me të varfrit shtype rekl,am dhe shikoje vide,on: