E b’ej vetem per 100 euro kjo eshte vajza qe po merr para per nje natë..

E b’ej vetem per 100 euro kjo eshte vajza qe po merr para per nje natë..

E b’ej vetem per 100 euro kjo eshte vajza qe po merr para per nje natë.
Vajza nga Prishtina ka thene ne nje postim ne facebook se ajo eshte pak e shtrenjt por du ju ke naq per nje nate vetem per 100 euro.

Ajo thot se pas,, do ju bej dhe nje masazh falas ..Hyr ne rek,,lam per ta marur numrin!