E besoni apo jo? Albin Kurti e ka prejardhjen nga Ulqini, atje është rritur…

E besoni apo jo? Albin Kurti e ka prejardhjen nga Ulqini, atje është rritur…

Morëm rrugën për të takuar personat që rrëfejnë për herë të parë fëmijërinë e Albin Kurtit, kësaj here nga vendi prej nga e ka prejardhjen ai, në fshatin Sukubinë të Malit të Zi. Çfarë kishte fiksim Albin Kurti? -Pse e la lojën në gjysmë kur po luante me fëmijë? -Cili ishte sporti dhe lënda që i pëlqente më së shumti kryeministrit në ardhje?– Pse babi i tij nuk i ndihmoni në detyrat e matematikës shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.