E besoni apo jo? shikojeni se çka i bën Naimi Mihrijes çdo natë

E besoni apo jo? shikojeni se çka i bën Naimi Mihrijes çdo natë

Mihrije Braha dhe Naim Abazi , janë çifti më i njohur i estradës sonë. Ata së fundmi kanë qenë të ftuar në edicionin festiv të Express Rozë, ku nuk kanë hezituar të tregojnë shumë gjëra. Ndër të tjera, Mihrija ka treguar se çfarë i bën çdo natë Naimi. Për ta dëgjuar përgjigjen e saj shtyp ne foton posht ketij shkrimi.