E bujshme! Hetimet për gjetjen e Bleona Matës marrin kthesë tjetër, ky është lajmi i mirë për fatin e vajzës që na përloti

E bujshme! Hetimet për gjetjen e Bleona Matës marrin kthesë tjetër, ky është lajmi i mirë për fatin e vajzës që na përloti Jo pak e shok uar nga ky lajm është ende dhe sot nëna e Bleonës, Bukurie Veizi, e të hënën ishte në studion e emisionit “Pa Gjurmë”.

“Gentjana është drejtuar në shtëpinë e Zenelit dhe kanë dhënë këtë lajm. I kishte thënë se, sa të hapen kufijtë dhe Bleona do të vij për tre ditë. Unë takova vjehrrin dhe më tha do të vij vajza. Por si mund të vij vajza pa ditur se nga ku, prej kujt, asnjë informacion. Nuk ka mundësi të paraqitet dhe të tro ndisë familjen. Për mua Qamilja është përgjegjësja kryesore, që mori vajzën në mes të fshatit, pastaj ia la Gentjanës. Qamilja ka qenë në fshat këto kohë.

Pas këtij lajmi vajzat janë shoqëruar, edhe Qamilja edhe Gentjana, kaq dijmë ne. Zeneli, gjyshi kërkon të de noncojë Qamilen dhe të bëjë gjithcka. Gentjana ka folur në telefon. Unë dyshoj se ka folur me Bleonën. Është dëgjuar nga persona të tretë teksa ka folur në telefon.Ne jemi tronditur shumë sepse është dicka që ata e dijnë dhe nuk po tregojnë.