E bujshme! Si e përgjonte njeriu më i rrez.ikshëm policinë me 4 radio dhe gafa që i kushtoi arr.estimin në Vlorë

Tesi Basho, njeriu më i kërkuar në itali për vr.asjen e dy pro.st.itutave dhe i d.ënuar me b.urgim të përjetshëm nga drejtësia italiane, për disa vite ka qëndruar i pashqetësuar nga policia në Selenicë të Vlorës. Basho, ishte i mire a.rmatosur në banesën e tij në momentin e arr.estimit në 16 Tetor në Vlorë, madje kishte marë të gjitha masat teknologjike për të depërtuar në valët e radiove të komunikimit të Policisë së Shtetit, me qëllim marjen e informacioneve për vendodhjen e policisë dhe operacionet që kjo e fundit ka kryer shtype rekl,am dhe shiko vide,on