E bujshme! Sinan Hoxha tradhton nusen me Yllka Kuqin? Andrra Destani ben reagimin urgjent

E bujshme! Sinan Hoxha tradhton nusen me Yllka Kuqin? Andrra Destani ben reagimin urgjent

Sot në media ka qarkulluar një lajm dedikuar një kënge të re, bashkëpunim të Yllka Kuqit dhe Sinan Hoxhës, sigurisht me motive popullore.

Dy këngëtarët janë gjykuar si shumë të afërt në disa skena gjatë klipit, gjë që Andrra se ka pritur fare mirë.
Me një foto nga lajmi ka dhënë vetëm një koment: “T urp”.

Të jetë ky reagim xhelozie nga ana Andrrës apo thjesht besdi nga titujt e ekzagjëruar, këtë nuk e dimë, ama dukshëm është prekur nga fjalët e shkruara.