E çoi në banesë nëpërmjet Snapchat’it, por e reja nga Gjakova ia ngriti një k urth 29-vjeçarit

Një 19-vjeçare nga Gjakova, mbrëmjen e së enjtes e ka ftuar një 29-vjeçar në banesën e saj, duke e joshur përmes rrjetit social “Snapchat”. Por pak pasi arriti në banesën e saj, djali nga Gjakova u dëshpërua keq, aty e rrrahën dhe e grabiitën, raporton Gazeta Express

Biseda me një 19-vjeçare i shkoi mirë një djali nga Gjakova, por jo edhe momenti kur ai arriti në banesën e saj ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni do befasoheni: