E çuditshme, Foshnja dy muajsh tështitë dhe thotë “Elhamdulilah”

E çuditshme, Foshnja dy muajsh tështitë dhe thotë “Elhamdulilah”

Një video e cila u bë virale nëpër rrjetet sociale shfaqë një foshnje dy muajshe, e cila bën një veprim jo të zakonshëm.Ajo në video shihet duke tështitë dhe më pas falënderon Zotin me shprehjen islame “Elhamdululah”.

Komentuesit këtë veprim të kësaj foshnje e kanë quajtur mrekulli, pasi që kjo nuk ndodh zakonshëm që një foshnjë dy muajshe të dijë të shqiptojë këto fjalë.

Kjo është shpërndarë më të amdhe nëpër rrjetet sociale shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se si ky femije pasi teshtite thote Elhamdulilah.