“E dashuruar”! Marsida Qatja publikon foton e bashkëshortit i bu.rgosur në Gjermani

Pasi në banesën e saj u v.ra një person me armë zja.r.ri dhe u p.la.gos një tjetër, Marsida Qatja nga Kavaja duket se vijon jetën normale të saj.

Qatja pret.endon se është më e dashuruar se k.urrë, ndërsa foton e bashkëshortit të dytë e shoqëruar me disa zemra ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: