E dënuar me 15 vite b urg, a rratisja spektakolare e politikanes (Video)

Një politikane kolumbiane e dënuar për blerje votash është vënë në qendër të vëmendjes pasi ka arritur të arratiset nga b urgu.Bëhet fjalë për 43-vjeçaren Aida Merlano. Ajo po kryente një kontroll te stomatologu por në një moment ka arritur të zbresë nga godina me litar.Në pamjet e kamerave të sigurisë nga brenda klinikës së dentistit, Merlano mund të shihet e ulur në karrigen e pacientit ndërsa një punonjës del nga dhoma shtype rekl,am dhe shiko vide,on