E dhi.mbshme! 6-vjeçari gjen vde kjen në kopsht, ra në kontakt me korrentin

E dhi.mbshme! 6-vjeçari gjen vde kjen në kopsht, ra në kontakt me korrentin

Një fëmijë vetëm 6 vjeç me emrin Antonio, gjeti vde kjen në krahët e së ëmës. Vogëlushi ishte në shkollë, për shkak të kontaktit me korrentin e një prize në kopshtin e Frankfurt në Gjermani.Në momentin e ngjarjes së ndodhur të mërkurën e kaluar, ishte e pranishme edhe nëna e fëmijës, e cila as istoi në vd ekjen e tij pa mundur të bëjë asgjë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: