E Dhimbshme! Kjo Është Nëna Dhe Gratë E Dy Vëllezërve Nga Gjilani Qe Humben Jeten Ne Termet!

E Dhimbshme! Kjo Është Nëna Dhe Gratë E Dy Vëllezërve Nga Gjilani Qe Humben Jeten Ne Termet!

I druheshin të iknin të dy nga kjo jetë dhe të linin pas familjet e tyre që jetojnë mes kushteve të vështira në fshatin Livoç i Epërm në Gjilan të Kosovës. Por fatkeqësisht tërmeti i tmerrshëm i 26 nëntorit, i mori të dy bashkë. Është kjo historia e trishtë e Isës dhe Shemsedinit, dy vëllezërve nga Kosova që vdekja i mori nën rrënojat e Hotel “Tropikal” në Durrës, aty ku kishin pasur vetëm kujtime të gëzueshme…..Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte dhe per mirmbajtjen e portalit ju kishim lutur te shtypni rek lamen. Faleminderit shqipe te mbajm njeri tjetrin ne keto dite..