E dhimbshme: Pësuan aksident shuhet e gjithë familja për një ditë (Video)

Një nënë dhe 4 fëmijët e saj të vegjël u shuan në një aksident të rëndë me makinë pasditen e së hënës, në Brisbane të Australisë.
37-vjeçarja Charmaine Harris McLeod udhëtonte bashkë me dy vajzat Ally, 6-vjeçe, Matilda, 5 vjeçe dhe djemtë Wyatt, 4 vjeç dhe Zaidok, 2 vje
Një nënë dhe 4 fëmijët e saj të vegjël u shuan në një aksident të rëndë me makinë pasditen e së hënës, në Brisbane të Australisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on