E fundit! Agron Llakaj me koronavirus! Aktori tregon çfarë po i ndodh, fillimisht në janar, por tani

Të shumtë kanë qenë personazhet publikë shqiptarë që kanë deklaruar që mund ta kenë kaluar Koronavirusin muaj më parë.I tillë është edhe rasti i aktorit të humorit,Agron Llakaj. I ftuar në emisionin “Vizioni i Pasdites”, Llakaj deklaroi se edhe ai vetë mund ta ketë kaluar Covid-19 pasi në muajin Janar ka patur simptoma të një gripi si asnjëherë më parë sht1pe rek1am dhe sh1ko v1de0n: