E fundit! Aks.ident i tme.rrshëm, makina b ie nga ura e lartë mbi kokat e njerëzve (Video)

E fundit! Aks.ident i tme.rrshëm, makina b ie nga ura e lartë mbi kokat e njerëzve (Video)

një automjet është përfshirë në një aks.ident të rëndë, duke u rr.ëzuar nga ura.

Një grua vd.iq dhe gjashtë këmbësorë të tjerë mbetën të pl.agosur nga ngjarja që ka ndodhur në Hyderabad të Indisë. Sikurse duket në video, makina po lëvizte me shpejtësi të lartë në urë, kur hu.mbi kontrollin në kthesë dhe goditi barrierat në anë të rrugës, duke bërë që të “fluturonte” nga ura dhe të binte mbi kokat e njerëzve në trotuar ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: