E FUNDIT: Ditë z ie për Shkurte Fejzen, hum b njeriun më të shtrenjtë, lajmin e tregon Gresa, vajza e Shkurtes (Video)

Këngëtarja dhe artisti stja nga Kosova, Shkurte Fejza sot ka hu mbur nje person shum te dashur ne jeten e tij, e cila ishte e sëmurë tash e një kohë të gjatë. Kjo ditë ka qenë mjaftë e trisht eshme për këngëtaren e mirënjohur. Ajo ka hu mbur kete person te cilin do ta kuptoni nga video te cilen vajza e saj Gresa e ka publikuar ne rrjetin social sot pasdite, shikoeni videon qe ka publikuar ajo, shtypni posht rek.lamen dhe automatikisht ju hapet v ideo dritheruese: