E FUNDIT/ Fifi largohet рërfundimiѕht nga “Вig Вrother VIP” (FOTO)

E FUNDIT/ Fifi largohet рërfundimiѕht nga “Вig Вrother VIP” (FOTO)

Ditën e martë, gjatë emisionit Live në “Big Brother VIP”, gjendja shëndetësore e Fifit ishte e rënduar.

Pas opninit të Balinës, këngëtarja u shtri pa ndjenja në tokë dhe më pas shprehu se donte të largohej nga shtëpia, por produksioni u sigurua ta qetësojë, por duket se vendimi i saj nuk ka ndryshuar.

Në këto momente ajo ka dalë para banorëve dhe ka treguar s eka marrë vendimin përfunmitarë për të lënë këtu “Big Brother VIP”.