E FUNDIT/ Inci ditent i rëndë në kufij, Pol icia serbe pla gos rëndë shqiptarin (Video)

Një qytetar i Kosovës ka mbetur i pla gosur nga Po licia serbe, gjatë ditës së sotme në Medvegjë.Mësohet se i lën duari është Milazim Muratin nga fshati Gërbac, i cili kishte shkë mbyer zj arr me disa fo rca poli core serbe që ndodhen në zonë.34 vjeçari Murati, është pla gosur rë ndë në malin që ndanë Kosovën dhe Serbinë dhe është transportuar me urg jencë drejt QKUK-së në Prishtinë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: