E FUNDIT/ Kishte vetëm dy muaj që kishte filluar punë, ndërron jetë shoferi i prokurorit Ndoja

E FUNDIT/ Kishte vetëm dy muaj që kishte filluar punë, ndërron jetë shoferi i prokurorit Ndoja

Ka ndërruar jetë Andi Maloku, shoferi i prokurorit Arjan Ndoja të cilit i bënë at entat para pak ditësh.

Ai kishte vetëm dy muaj që kishte filluar punë.

Maloku kishte marrë një pl umb në mushkri dhe një në shtyllën kurrizore shtype rekl,am dhe shiko vide,on: