E FUNDIT / Përmbytet europa,vik’tima në Greqi,Itali dhe Francë… (Video)

E FUNDIT / Përmbytet europa,vik’tima në Greqi,Itali dhe Francë… (Video)

Moti i keq ka përfshirë Europën, vik’tima janë shënuar në Greqi, Itali dhe Francë. Dy persona u mb’ytën pasi një varkë e lidhur u mbyt në Greqinë perëndimore, mes reshjeve të dendura dhe rrufeve që kanë prekur vendin. Stuhia goditi Greqinë gjatë fundjavës duke shkaktuar përmbytje dhe probleme në transport ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: