E fundit! Po largohej nga Shqipëria! Arr estohet at entatori i prokurorit në Durrës, është nipi i Deputetit të f.amshëm të Partisë Socialiste

Redjan Rraja 34-vjeç është personi i arr estuar nga poli cia, i cili dyshohet si i përfshirë në ate ntatin e katër ditëve më parë në mbikalimin e Shkozetit, ku u që llua me br eshëri auto matiku ndaj makinës me të cilën udhëtonte prokurori i Durrësit, Arjan Ndoji dhe Landi Muharremi, i njohur si “i forti i Sukthit” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: