E FUNDIT: Qeveria e Kosovës merr vendim, do te dënohen me gjobë 30 euro ata qe nuk janë te martuar

Qeveria e Kosovës merr vendim, do te dënohen me gjobë 30 euro ata qe nuk janë te martuar. Qeveria e Kosoves, ka marr një vendim interesant dukë vendosur qe ti d.ënoje burrat qe janë me shumë se 30 vjet e qe nuk janë të martuar me gjobë prej 30 euro. Ky ligj pritet qe muajt e ardhshëm të hyn neë fuqi, kjo nga qytetaret ka shkaktuar n.ervozizëm dhe pakënaqësi shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.