E FUNDIT/ Reagon presidenti Ilir Meta: Kërkoj mbështetjen e shqiptarëve për të bërë referendum

E FUNDIT/ Reagon presidenti Ilir Meta: Kërkoj mbështetjen e shqiptarëve për të bërë referendum

Presidenti Ilir Meta tha në një konferencë të jashtëzakonshme se do të bëjë gjithçka për të bërë referendum në mbrojtje të Kushtetutës, ndërsa kërkoi mbështetjen e mbarë popullit shqiptar për këtë lëvizje.“Unë do të qëndroj si kryegarant i Kushtetutës dhe do iu kundërvihem me gjithë forcat e mia armiqve të Kushtetutës. Shqiptarët të marrin fatin e tyre në dorë, Shqipëria do të drejtohet vetëm me Kushtetutë, jo me rezolutë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: