E fundit! Shkrumbohet nga fl.akët ndërtesa 48-katëshe në Dubai (PAMJET VIDEO)

Një zj arr i madh ka përfshirë një ndërtesë 48-katëshe në Dubai.

Bëhet me dije se zja rri fillimisht shpë rtheu në katin e 10-të dhe më pas në mënyrë të pakontrollueshme ka përfshirë të gjithë ndërtesën.

Sipas ‘The Guardian’ mësohet se nuk ka pasur vi ktima, 9 persona kanë marrë pl agë të lehta dhe janë dërguar në spital.

Në video dhe fotot e publikuara duken flakët e fri kshme që kanë pushtuar ndërtesën 48 katëshe ‘Abbco’ sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: