E FUNDIT / Stresi e gjuan me a’r’m’ë Noizyn

Arkimed Lushaj që me njihet me nofkën e RAP ARTISTIT STRESI ishte i ftuar në emisionin e Luanës që titullohet shiko kush luan.Ai ishte përball sfidës ku i bëhej pytje dhe ky gjuante me a,rmë.Njëra nga pyetjet e bëri që të godiste Noizyn me 7deri në 9 p.lumba ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: