E FUNDIT / Tër’met i fri’kshëm në Shqipëri (Video)

Shqipëria këtë javë po përballet me lëk’undje të vazhdueshme të tokës, shkruan Insajderi.

Sonte rreth orës 21:45 ka ndodhur edhe një të’rmet. Shkalla e rihterit të këtij tërmeti regjistrohet të jetë 4.53.

Tër’meti fa’tal për një pjesë të madhe të banorëve të Durrësit ishte ai 6.4 shkallë që ka ndodhur të marten në orën 3:55 të mëngjesit ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: