E FUNDIT: V ritet Erdogani ja si ndodhi.. (Video)

E FUNDIT: V ritet Erdogani ja si ndodhi.. (Video)

Në mesin e vik timave në Turqi thuhet të jetë edhe Erdogan Agaroglu, qytetar i thjeshtë civil por që fatin pati të vd iste pat tëti mit të marrjes së pushtetit nga pu çistët.Lajmi për vr asjen e Agaroglu ende nuk është i konfirmuar pasi mbetet që autoritetet turke ti publikojnë emrat e vik timave të tra gjedisë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: