E fundit! Vd.es në mënyrë mi.sterioze këngëtarja 30-vjeçare, e trishtë si e gjetën në shtëpi

Këngëtarja e njohur Cady Groves, është gjetur e vd.ekur në shtëpinë e saj në Nashville. Sipas mediave ndërkombëtare, 30-vjeçarja është gjetur e paj.etë nga një shok i dhomës të shtunën në mbrëmje.Autoritetet shprehen se kanë gjetur prova që të dy.shojnë për një vr.asje të këngëtares, ndërkohë që është përjashtuar edhe pista e vetëvr.asjes.Vëllai i saj, Cody Groves, postoi të dielën në mediat sociale, një status teksa shkruante se këngëtarja kishte disa probleme mjekësore vjeshtën e kaluar sht1pe rek1am dhe sh1ko vide,on: