E FUNDIT VIDEO EKSLUSIVE/ Koronavi rusi v ret britanikun e parë

Vik tima është një burrë dhe është i gjashti person që hu mb je tën në të njëjtën anije nga koronavi rusi. Ndërkohë në Mbretërinë e Bashkuar janë 19 raste të pr ekur nga koronavi rusi. Kroçera “Diamond Princess”, po mbahet në portin Yokohama të Japonisë që prej 5 Shkurtit. Brenda kësaj kroçere janë të paktën 3.700 persona, ku ndër ta 600 janë të in fektuar JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKONI VIDEON