E FUNDIT / VIDEO EKSLUSIVE Tërmet i fuqishëm në Prishtinë, kjo ishte shkalla e rihterit

Dy tërmete kanë goditur Prishtinën para rreth 10 minutash.
Sipas Qendrës Ndërkombëtare për Regjistrimin e Tërmeteve, shkalla e rihterit të njërit prej tyre ishte 4.3 shkallë.
Sipas të dhënave, epiqendra e tërmetit është në veri të Kosovës, në Zubin Potok.
Lëkundje më të mëdha janë ndjerë në rajonin e Mitrovicës por edhe në rrafshin e Kosovës.
Tërmet ka pasur edhe në Tiranë brenda këtyre minutave ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: