E FUNDIT / VIDEO EKSLUZIVE Djali i Vuçiqit infektohet me koronavirus

“Kur filloi gjithçka, Danilo im më tha dorëzimi nuk ishte një mundësi. Biri im ishte infektuar me koronavirus dhe tabloja e tij klinike ishte e tillë që ai u pranua në Klinikën e Sëmundjeve Infektive. Bir, do tëfitosh. Babi të do, të gjithë ju duam!” ka shkruar Vuçiq në Instagram.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: