E FUNDIT / VIDEO EXLUZIVE Ky eshte shqiptari i cili dyshohet se është infektuar nga Koronavirusi

Por, televizioni Klan ka mësuar se pikërisht personi që është diagnostifikuar me virusin e fundit kinez në aeroportin e Los Angeles, menjëherë sapo avioni me të cilin udhëtonte që po vinte nga qyteti Wuhan, është shtetas shqiptar me dokumente britanike, por me kombësi kosovare.Me shumë mundësi bëhet fjalë për një shtetas shqiptar nga një qytet në veri të Shqipërisë. Personi në fjalë po udhëtonte nga qyteti kinez i Wuhanit, aty ku edhe shpërtheu virusi vdekjeprurës, drejt Los Angeles për një vizitë familjare tek e motra JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI PER KE BEHET FJALE JA DHE VIDEO EKENI ME POSHTE: